Wij zijn een Krachtig Team.

Ontmoet ons!

Wij hebben onze krachten gebundeld.

Inge Miltenburg-Bos, EMDR master practitioner, coach en ontwikkelaar van de FAITH-methode en Joyce Korver, advocaat – mediator, conflictmeester en burn-out specialist hebben hun krachten gebundeld en zijn samen het bedrijf Krachtig Team gestart.

Door hun verschillende kijk op mensen en organisaties hebben zij een innovatieve methodiek ontwikkeld die zij het Krachtig Team Programma hebben genoemd. Door vier verschillende bewezen coachings/trainingstools te combineren, kunnen organisaties en leidinggevenden iedereen weer enthousiast aan boord krijgen.

Inge Miltenburg-Bos

EMDR master practitioner, coach en ontwikkelaar van de FAITH-methode

‘Als coach/therapeut, auteur en ervaringsdeskundige help en begeleid ik mensen die door een heftige ervaring of periode in hun leven, het zwaar hebben. In het leven gaat het 10% om wat er met je gebeurt en 90% hoe je daarmee omgaat. (C.R. Swindoll). Voor een manager is het interessant om te weten hoe je dat laatste kunt beïnvloeden. Het voorkomen dat die 10% gaat groeien is daarbij essentieel. De focus leggen op de groeikansen die een ervaring met zich meebrengt, is heel waardevol. Voor de medewerker, voor het team en dus ook voor een manager. Daar een rol in kunnen spelen, is mijn passie en talent.

Want juist als het tegen lijkt te zitten, is het goed om te gaan onderzoeken wie je bent. Onderuitgaan is niet erg als je ervoor kiest om weer op te staan. Die keuze zorgt voor de eerste groei. Het delen van de kaders die steun en richting geven om de juiste keuze te maken, maakt het voor veel organisaties meer dan zinvol om dit proces aan te gaan.

Wil je meer weten over mij? Mijn persoonlijke verhaal kan je terugvinden in mijn boek “Sterker door tegenslag”

Ook geef ik lezingen over dit thema. Ik ben daarvoor aangesloten bij Zij Spreekt. Meer daarover kan je lezen bij In Beeld.

Daarnaast ben ik NOBCO-coach, De Nederlandse Orde van Beroepscoaches en ik ben aangesloten bij de Samenwerkende EMDR therapeuten Nederland

Joyce Korver​

“Als advocaat werd ik pas ingeschakeld als het probleem al was geëscaleerd in een conflict. “Schieten vanuit de loopgraven”, hoge rekeningen en altijd een onzekere uitkomst. Als mediator kom ik in een eerder stadium in beeld. Als verzuimexpert bij conflict en burn-out word ik gebeld als een werknemer al langdurig thuis zit.  Met mijn juridische en psychologische achtergrond combineer ik het diepere inzicht in mensen en relaties met de harde kant van de juridische realiteit. Mijn focus ligt tegenwoordig op het oplossen van problemen voordat het escaleert in een conflict. Als sparring partner voor managers en medewerkers, maar ook als gespreksleider en trainer leer ik je om de signalen van stress en conflict te herkennen en op te lossen.

Ik ben auteur van het boek “In 10 stappen relaxed ruziemaken, laveer met mediation tools moeiteloos door lastige kwesties in je team, bestuur of directie”  uit de  Expertboek-serie.”

Wil je precies weten wat ik aan opleidingen en werkervaring hebt? Raadpleeg hier mijn CV!

Subscribe to our newsletter

Sign up to receive updates, promotions, and sneak peaks of upcoming products. Plus 20% off your next order.

Promotion nulla vitae elit libero a pharetra augue